OfB

24824671_10213096383955532_1063523525_n.jpg

VELKOMMEN TIL JULEKONSERT
Oslofjord Brass inviterer til ekte julestemning i en vakker og stemningsfull kirke, fylt av vakre toner. Ta et avbrekk i julestria for å høre et av landets bedre brassband fremføre tradisjonsrik og variert musikk under direksjon av Helge Haukås.

Grønland kirke
Fredag 15.desember
19:00

Voksen 150,-
Studenter/barn/honnør 100,-

Skolekorpsmusikanter gratis ved fremvisning av munnstykke eller trommestikke.


SIDDIS BRASS

Gikk du glipp av våre MOLTO RITMICO konserter i våres? Da har du en nye muligheter nå! På SIDDIS BRASS i Stavanger neste lørdag fremfører vi et utvalg av de beste låtene, sammen med noe helt nytt. Her blir det musikk av Frank Zappa, Kenneth Knudsen og Michel Camilo - smakfullt og hemningsløst arrangert for brassband av vår egen Ingebjørg Vilhelmsen og dirigent Frank Brodahl. Hold på hatten, spenn fast setebeltene og gjør dere klar til en rytmisk opplevelse featuring det deiligste utvalg av koniske og sylindriske brassinstrumenter. Dette blir vilt, mine damer og herrer.

Vilt, rått - og MOLTO RITMICO!

En «Sneak peak» er mulig på konsert på Ulsrud vgs søndag 26.oktober, 19.00 (sammen med Hasle og OBB)
Vi håper å se mange av dere i Stavanger Konserthus 13.30 lørdag 1. november
Det blir sendt direkte på TV2 Sumo om du ikke er i Stavanger: https://sumo.tv2.no/programmer/underholdning/korps/siddis-brass/

VELKOMMEN!

Høstkonsert

HUSKONSERT

Oslofjord Brass har invitert med seg kvartetten Trombonet til en huskonsert i Aulaen på Oslo Katedralskole. Her blir det musikk med stor spennvidde!

Messingkvartetten Trombonet:
Malene B. Fosli Flataker (trompet)
Trond Sagbakken (trompet)
Marie Nøkleby Hansen (trombone)
Pernille F. Alsos (trombone)

Trombonet var sist å se da de spilte for kongen på Slottet nylig, dette i forbindelse med utdelingen av Kongens fortjenestemedaljer. De er en kvartett fra Barratt Due som har spilt sammen i snart tre år. I 2013 vant de sin klasse i Ungdommens Musikkmesterskap, og for et par uker siden vant de sin klasse i Midgardkonkurransen. Malene var tidligere fast med i OfB, og hun startet allerede i en alder av 12 år - den yngste i OfB noensinne.

Kvartetten spiller:
Piken med linhåret (Debussy)
Ricercar del desto tuono (Gabrieli)
Miniature symphony for brass quartet 1. Og 2 sats (Uber)
Madrigal (Praetorius)
Koral (Schumann)
Two fantasias (Banchieri)
Harlem rag (Turpin)

Oslofjord Brass, under direksjon av Tarjei Gilbrant spiller:
Ravenswood, W. Rimmer
Bass in the Ballroom, Roy Newsome
Graffiti for Brassband, KnutVaage
La Danza, Rossini/arr G. Langford

Voksne 100,-
Student/honnør/barn 70,-
Skolekorpsmusikanter gratis mot fremvisning av munnstykke

VELKOMMEN

________________________________________________________________________

 

Brass in Concert

For 5. år på rad samarbeider Oslos to ledende brassband om en høstkonsert i Lilleborg Kirke.

Velkommen til en spennende brasskveld søndag 7.september kl 18.30
Inngang kr 100 / 50 (barn, stud, honnør)
Skolekorpsmusikanter gratis!

Program:

Oslofjord Brass, dir. Tarjei Gilbrant
Kenilworth - Arthur Bliss
Duet from Consertino Classico - Joseph Horovitz
- Solister: Ragnhild Mork og Ingebjørg Vilhelmssen.
St. Magnus - Kenneth Downie
Organ Symphony nr. 6, 1. sats - C. M. Widor, arr. Knut Flage Henriksen

Oslo Brass Band, dir. Geir Holm
The Magic Flute - W. A. Mozart, arr. W. Rimmer
Konsert i d-moll, 1.-3. sats - A. Marcello, arr. Anders Sørheim
- Solist: Anders Sørheim
Pictures At An Exhibition - M. Mussorgsky, arr. E. Howarth


Hei alle sammen 
Nå er det like før vi i Oslofjord Brass tar sommerferie, men først skal vi holde sesongens siste konsert i vårt nye øvingslokale: aulaen på Oslo Katedralskole. En ny og flott aula, som stod ferdig for drøye halvannet år siden. Ta turen til Ullevålsveien 31, gå inn i bakgården og inn i det nye bygget, og ned trappen til høyre. Det blir flott musikk og solistinnslag, samt kaffe og kaker - håper mange tar turen og feirer sommeren sammen med oss!

Lørdag 7.juni 
18.00

 

The Waltonian 
Møtet 
The Magic Flute 
O Magnum Mysterium 
A Symphony of Thanksgiving

  - PAUSE -

Hercab 
Wired 
Minuano 
Caravan

_______________________________________________________________________________________________

Vi søker nye medlemmer!

Oslofjord Brass søker noen nye musikanter fra høsten 2014, deriblant på Eb kornett og solotrombone. Er du interessert selv, eller kjenner noen du tror kan være aktuelle, send en mail til bu@oslofjordbrass.com eller ta kontakt med oss på annet vis. Vi trenger også bl.a. en juff/baryton, Bb kornett og slagverkere, men alle som er interessert er alltid velkommen til å ta kontakt! Er du nysgjerrig på hvem vi er og hva vi driver med, så ta kontakt for mer informasjon. 

  _______________________________________________________________________________________________

 

_______________________________________________________________________________________________

Oslofjord Brass & Frank Brodahl har gått sammen denne våren for å prøve å bryte noen grenser og sette brassbandformatet på prøve. Sammen skal vi gjøre masse rytmisk musikk, blant annet av Astor Piazolla, Stan Kenton, Dennis Diblasio, Kenneth Knudsen og ikke minst Frank Zappa. Slik har du garantert aldri hørt Frank Zappa før! Målet for prosjektet er en miniturnè på Østlandet siste helg i april, med tre konserter på Gjøvik, Lillestrøm og i Oslo. Vi håper å se mange venner av Oslofjord Brass der! Se under for mer detaljer.

Hold på hatten,spenn fast setebeltene og gjør dere klar til en rytmisk opplevelse featuring det deiligste utvalg av koniske og sylindriske brassinstrumenter - med legenden Frank Brodahl bak tømmene. Dette blir vilt, mine damer og herrer. Vilt, rått og MOLTO RITMICO!

Fredag 25. april 19.00 Gjøvikhallen Konsert sammen med Gjøvik Bybrass Voksne 150,- Student/barn 75,- Billetter kjøpes i døren http://www.gjovikkultursenter.no/gaard/ Lørdag 26. april 18.00 Connect, Lillestrøm Kultursenter (dørene åpner 17.00) Voksne 225,- Student 175,- www.lillestrom-kultursenter.no Billetter kjøpes her; www.lillestrom-kultursenter.no/program/ Søndag 27. april 20.00 Cosmopolite, Oslo (dørene åpner 19.00) Aldersgrense 18 år Voksne 225,- Student 175,- www.cosmopolite.no Billetter kjøpes her; http://www.billettservice.no/   _______________________________________________________________________________________________


Fredag 25. april 19.00
Gjøvikhallen
Konsert sammen med Gjøvik Bybrass
Voksne 150,-
Student/barn 75,-
Billetter kjøpes i døren

http://www.gjovikkultursenter.no/gaard/

Lørdag 26. april 18.00
Connect, Lillestrøm Kultursenter

(dørene åpner 17.00)
Voksne 225,-
Student 175,-

www.lillestrom-kultursenter.no
Billetter kjøpes her; www.lillestrom-kultursenter.no/program/

Søndag 27. april 20.00
Cosmopolite, Oslo

(dørene åpner 19.00)
Aldersgrense 18 år
Voksne 225,-
Student 175,-

www.cosmopolite.no
Billetter kjøpes her; http://www.billettservice.no/

 

_______________________________________________________________________________________________

Norgesmesteskapet for Brassband i Bergen 
På lørdag braker det løs!

Oslofjord Brass sitter på scenen i Grieghallen kl 09.50 lørdag morgen, friske og raske og klar for å spille så flott vi bare kan. Vi håper å se deg i salen, men dersom du ikke har muligheten til å komme så kan du se hele herligheten på TV2 Sumo. Siden det er OL samtidig har de et kampanjetilbud som gjør at du kan prøve Sumo kostnadsfritt i en måned! 

Se mer på NMF sine sider.

Grieghallen-960x350.jpg

Idag har vi bursdag!  

28.januar 1995 ble Oslofjord Brass stiftet av en gjeng entusiastiske messingblåsere. Det var på tide med et nytt brassband i byen. Det er nå 19 år siden, og bandet lever i beste velgående ennå.

Bandet er igang med årets NM-oppkjøring, og midt i øving og bursdagsfeiring har bandet enda en gladnyhet å komme med;  godt arbeid har båret frukter og Oslofjord Brass har nå fått seg nytt øvingslokale! Oslo Katedralskole, midt i tjukkeste Oslo, er bandets nye tilholdsted. Allerede denne uken flyttes utstyr over dit og resten av oppkjøringen foregår i en flunkende ny aula!

Vi gleder oss til fortsettelsen!

webbilde.jpg

Snart NM i Bergen

Oslofjord har overlevd feriebolken med solid klaring over ambisknekken og øver så ventiloljen og spyttventilene gløder. Årets NM-stykke On Alderley Edge er i høyeste grad på vei inn til hedersplass i finmuskulaturen - og vi gleder oss veldig til NM-helga!

Med Ante Skaug som oppkjøringsdirigent har vi stødig kurs mot innspurtperioden med vår eminente dirigent Garry Cutt, og stemningen står til toppkarakter (så lenge vi får til de siste løpene, i hvert fall).

Vi gleder oss til NM, og håper vi snakkes der? Grieghallen, lørdag 8.februar, kl 09.50
Be there, or be square!

ALDERLYEDGE2.jpg

Oslofjord Brass

 

ble grunnlagt i 1995, og består av en blanding musikkstudenter og amatører. Ordet amatør kommer av “amare” som betyr å elske,
og bandet er for de som elsker å fremføre musikk. OfB etablerte seg fort som et av landets topp fem brassband, og har en fullstappet sesongplan med tre konkurranser årlig, samt mange konserter og andre arrangementer. 

 

Bandets mål er å spre musikkglede og -engasjement overfor et så bredt publikum som mulig. Samtidig er det også et utpreget mål at bandet til enhver tid skal prestere sitt ytterste i alle sammenhenger, ha en kontinuerlig musikalsk utvikling. 

Ønsker du å spille med oss? Ta kontakt her! 

 

Grasrotandelen

En spiller som gir oss sin grasrotandel er i snitt verdt 200,- i året for oss. For deg er det gratis.

Oslofjord Brass er med på Grasrotandelen hos Norsk Tipping. Det betyr at du som spiller kan bestemme hva overskuddet i Norsk Tipping skal gå til. Dette gjelder Tipping, Lotto, Vikinglotto, Keno og Joker.

Les mer om hvordan du kan støtte Oslofjord Brass via Grasrotandelen, her.

 

Booking

Du kan faktisk kjøpe en hel konsert til dine ansatte - eller for dine forretningsforbindelser. Hva med en fredfull og vakker julekonsert i en stemningsfull kirke? En høytidelig fanfare til event eller kick-off?

Når vi stiller fullt band er vi drøye 30 musikere, og vi tilpasser repertoar etter anledning og dine ønsker... Du inviterer med deg så mange du måtte ønske uten at det påvirker prisen!

Book oss!