Konserter

Back to All Events

Høstkonsert på Oslo Katedralskole

  • Oslo Katedralskole 31 Ullevålsveien Oslo, Oslo, 0171 Norway (map)

Oslofjord Brass har invitert med seg kvartetten *Trombonet *til en huskonsert i Aulaen på Oslo Katedralskole. Her blir det musikk med stor spennvidde!

Messingkvartetten Trombonet: Malene B. Fosli Flataker (trompet) Trond Sagbakken (trompet) Marie Nøkleby Hansen (trombone) Pernille F. Alsos (trombone)

Trombonet var sist å se da de spilte for kongen på Slottet nylig, dette i forbindelse med utdelingen av Kongens fortjenestemedaljer. De er en kvartett fra Barratt Due som har spilt sammen i snart tre år. I 2013 vant de sin klasse i Ungdommens Musikkmesterskap, og for et par uker siden vant de sin klasse i Midgardkonkurransen. Malene var tidligere fast med i OfB, og hun startet allerede i en alder av 12 år - den yngste i OfB noensinne.

Kvartetten spiller: Piken med linhåret (Debussy) Ricercar del desto tuono (Gabrieli) Miniature symphony for brass quartet 1. Og 2 sats (Uber) Madrigal (Praetorius) Koral (Schumann) Two fantasias (Banchieri) Harlem rag (Turpin)

Oslofjord Brass, under direksjon av Tarjei Gilbrant spiller: Ravenswood, W. Rimmer Bass in the Ballroom, Roy Newsome Graffiti for Brassband, KnutVaage La Danza, Rossini/arr G. Langford

Voksne 100,- Student/honnør/barn 70,- Skolekorpsmusikanter gratis mot fremvisning av munnstykke

VELKOMMEN

Earlier Event: September 7
Kirkekonsert i Lilleborg Kirke
Later Event: October 26
Før-Siddiskonsert