Konserter

Back to All Events

Balkan Moods og andre stemninger

DIRIGENT: Ante Skaug

Oslofjord Brass og dirigent Ante Skaug inviterer til konserten "Balkan Moods og andre stemninger" i samarbeid med Grünerløkka Skolekorps og Vinderen Skoles Musikkorps. Her blir det mange rytmer og høy energi. Ta med deg godt humør, og gjerne noen du er glad i, så byr vi på varmende og fargesprakende toner.

Oslofjord Brass vil presente Balkan Moods, som ble skrevet til Eikanger-Bjørsvik Musikklag av Frode Rydland, Svein Henrik Giske og Reid Gilje. Her får du oppleve en suite i varierende farger og stemninger som gjenspeiler den mangfoldige musikalske innflytelsen fra sørøst-Europa. "Noe utenom det vanlige" for en korpskonsert.

Earlier Event: September 8
Høstkonsert
Later Event: October 27
Før-Siddis konsert