Oslofjord Brass

NYE FJES

Har du lurt på hvem som har begynt hos oss denne sesongen?

Det er alltid sånn at enkelte av våre medlemmer fra forrige sesong har sett seg nødt til å forlate Oslo, og dermed også forlate oss. Heldigvis har vi fått på plass nye, flotte mennesker – og mange av dem har vært medlemmer i Oslofjord Brass tidligere.

KORNETTREKKA har Johannes flyttet hjem til Island etter flere år i Oslo. Lisa Svendsen har kommet inn på bakrekka for Johannes, etter å ha bodd to år i Johannesburg, Sør-Afrika hvor hun har jobbet med Norges Musikkorps Forbund sitt prosjekt PULSE i to år. Lisa spilte med Oslofjord Brass i 2008 – 2010, og har også tidligere spilt i Sørum Brass Band og Bjørvika Brass Band. Silje Støfring, som begynte etter NM, har heldigvis takket ja til å bli med videre fast! Hun har tidligere spilt i Jølster og Sørum. Vi har også fått med Jesper Olsen som flyttet hit fra København, og han blir dermed på kun kort tid vår tredje danske, velkommen til deg! Han har spilt blant annet i Hafnia Brassband,  Lyngby Tårbæk Brassband med flere. Nå nylig fikk vi også tips om en ungdom som hadde flyttet til byen, og vipps så ble Bjørn Solemsli vårt nyeste faste medlem. Han er fra Trondheim, har nylig bodd et par år i Texas, men har nå begynt å studere kjemi her i Oslo.

HORNREKKA har det også skjedd litt. Michelle på flygelhorn har flyttet tilbake til Danmark og vi har fått tilbake Lise Ingrebretsen, tidligere flygelhornist i Oslofjord Brass fra 2005 – 2011. Lise har bakgrunn fra Manger Folkehøgskole, Norges Musikkhøgskole og har spilt i både Sørum Musikklag og Grenland Brass. Sara på 2. horn er også tilbake etter et meget hektiskår i politikkens verden. I tillegg har vi fått med oss Camilla Aasnes Engås som fast på store deler av året.

TROMBONEREKKA glimter til med opptil flere nye medlemmer. Bjørnar har flyttet hjem til Stavanger, og på basstrombone har vi fått tilbake tidligere medlem Øyvind Gulbrandsrud. Øyvind går på lærerstudiet og har tidligere både studert musikk i Stavanger og spilt i Oslofjord Brass i 2011. Vi har også fått med oss Annbjørg Engås. Hun er opprinnelig fra Mo i Rana og jobber som musikkpedagog. Hun har bakgrunn fra Toneheim Folkehøgskole og hun har studert musikk i Stavanger.

På bariton, euphonium og tuba har vi en veldig stabil gjeng – mens vi i SLAGVERKSGRUPPA har fått med oss noen nye medlemmer for hele og deler av sesongen. Trym Haakon Nyheim går på musikklinja på Ski videregående skole og spiller i tillegg til Oslofjord også i Sofiemyr Skolekorps og i RØST (Regionkorps ØST). I tillegg er vår solistprisvinner fra 1. divisjon i NM 2015 Torgeir Fausken fortsatt med oss på alt han kan, og blir å se i rekkene i hvert fall på Siddis og på NM.

Velkommen til dere nye; Jesper, Bjørn, Camilla, Annbjørg og Trym!
Velkommen tilbake til Lisa, Lise og Øyvind!