Oslofjord Brass

Ledige plasser høsten 2015

Vi føyer oss inn i rekken av elitekorps som annonserer ledige plasser for neste sesong. Og ja, det er med stolthet i stemmen vi bruker betegnelsen elitekorps! Det er godt å være tilbake i øverste divisjon, der vi har deltatt 13 av de 20 årene vi har konkurrert. OfB fyller 20 år i år, og vi har en superfin gjeng som øver hver onsdag på Oslo katedralskole. Vi har en variert sesongplan med spennende konserter og prosjekter, og vi tilstreber å spille på høyt nivå gjennom hele året.

Vi har noen musikanter som flytter "hjem" i sommer, og har i øyeblikket ledig plass på kornett, trombone/basstrombone og slagverk. Er du interessert (eller kjenner noen som kan være det), bruk skjemaet her til å registrere deg innen 10.juni så tar vi kontakt. Evt prøvespill vil bli gjennomført i midten av juni etter avtale.
http://goo.gl/forms/sNsIIMU0XA

Spiller du andre instrumenter og er interessert i å spille med oss, så registrer deg gjerne også via skjemaet - man vet aldri hva det kan åpne seg muligheter for. Eventuelle spørsmål kan rettes til bu@oslofjordbrass.com