Oslofjord Brass

Vi er godt i gang!

Høstsesongen 2015 er i gang for fullt, og de fleste av våre medlemmer fra forrige sesong er tilbake på plass. På de tomme stolene har vi fått inn nye, blide fjes. Tarjei er på hugget! Oppstartseminaret i Sarpsborg er vel gjennomført, og vi har hatt vår årlige høstkonsert med Oslo Brass Band i Lilleborg Kirke. På sesongens første spilleoppdrag stilte Oslofjord Klovneorkester opp i Deichmanske Bibliotek til stor glede for store og små. Og ikke minst har vi hatt photo shoot's med Glen Darrud, og de som følger med vil se at det dukker opp nye bilder her inne senere i høst.

Med hodet høyt hevet ser vi også med stor glede frem til NM i Bergen i februar. Det er fem år siden sist vi spilte i elitedivisjonen, og nå er vi tilbake. Det var en stor opplevelse å fremføre St. Magnus sammen med Gary Cutt i første divisjon i februar i år, heldigvis syns dommerne det var like stort som oss og vi vant! Nå håper vi å gjenskape magien i neste NM når vi skal spille Music of the Spheres som vårt selvvalgte stykke.

Det blir garantert stemning når vi fremfører årets pliktnummer Searching for Lights for første gang denne sesongen på Oslo Katedralskole den 14. oktober kl 20.00 også. Hvis du lurer på hvilken stemning, bør du virkelig ta turen! 

En liten stemningsrapport under (NB: slideshow):