Home Backup

Artboard 1.png

28.-29. APRIL

Nå er det like før det braker løs. Vi starter festivalen med kirkekonserter fredag ettermiddag og kveld i Kulturkirken JAKOB, og fortsetter morroa i Gamle Museet lørdag. Vi ønsker en uformell stemning for underholdningskonserten på lørdag og holder derfor konserten i et lokale med alle rettigheter og rigger til med småbord og rom for mingling. Dørene stenger aldri, og publikum kan komme og gå midt i konserten. Se bilder fra 2016 under.

Vi selger billettene individuelt per dag. Fredagen står Kulturkirken Jakob for billettsalget. Forhåndskjøp på www.jakob.no, eller kjøp i døra. Lørdagen selger vi billetter i sekretariatet (billetter kan også kjøpes i vårt sekretariat på fredag). Konsertbilletten lørdag inkluderer deltakelse på brassnight om dere ønsker å være med på det.
Brassnight har 18 års grense for ikke-spillende.
Begge dager koster billetten 200,-/100,-

 

Linker til viktige sider:

Nettside: oslobrassfestival.com
Info/kart osv: oslobrassfestival.com/rinformasjon/
Program: oslobrassfestival.com/spillerekkefolge/

Følg oss på facebook
eller instagramOslofjord Brass

ble grunnlagt i 1995, og består av en blanding musikkstudenter og amatører. Ordet amatør kommer av “amare” som betyr å elske,
og bandet er for de som elsker å fremføre musikk. OfB etablerte seg fort som et av landets topp fem brassband, og har en fullstappet sesongplan med tre konkurranser årlig, samt mange konserter og andre arrangementer. 

Bandets mål er å spre musikkglede og -engasjement overfor et så bredt publikum som mulig. Samtidig er det også et utpreget mål at bandet til enhver tid skal prestere sitt ytterste i alle sammenhenger, ha en kontinuerlig musikalsk utvikling. 

Ønsker du å spille med oss? Ta kontakt her!

Booking

Du kan faktisk kjøpe en hel konsert til dine ansatte - eller for dine forretningsforbindelser. Hva med en fredfull og vakker julekonsert i en stemningsfull kirke? En høytidelig fanfare til event eller kick-off?

Når vi stiller fullt band er vi drøye 30 musikere, og vi tilpasser repertoar etter anledning og dine ønsker... Du inviterer med deg så mange du måtte ønske uten at det påvirker prisen!

Book oss!

Grasrotandelen

En spiller som gir oss sin grasrotandel er i snitt verdt 200,- i året for oss. For deg er det gratis.

Oslofjord Brass er med på Grasrotandelen hos Norsk Tipping. Det betyr at du som spiller kan bestemme hva overskuddet i Norsk Tipping skal gå til. Dette gjelder Tipping, Lotto, Vikinglotto, Keno og Joker.

Les mer om hvordan du kan støtte Oslofjord Brass via Grasrotandelen, her.

Trykk her for å støtte oss med en gang